CheckInThatWork, een Cogetix cloud app op Google App Engine

CheckInThatWork biedt de meest eenvoudige oplossing voor aanwezigheidsregistraties bij de sociale zekerheid. Registreren kan eenvoudig via een SMS bericht, vergelijkbaar met het systeem van SMS parkeren.

Indien alle gegevens correct zijn, wordt de aanwezigheid rechtstreeks geregistreerd bij de sociale zekerheid. De werknemer ontvangt een bericht met de melding dat de registratie aanvaard werd. Indien foutieve informatie wordt doorgestuurd ontvangt de werknemer een sms bericht met een informatieve foutmelding.

Interesse in deze specifieke cloud oplossing? Lees alles op de CheckInThatWork website.

U zoekt een oplossing op maat?

CheckInThatWork is een cloud software applicatie van Cogetix. Deze app werd gebouwd op het Google cloud platform, en communiceert met zowel third-party cloud apps, als met traditionele web services.

We gebruiken Twilio voor het verzenden en ontvangen van SMS berichten. De inhoud van het bericht wordt verwerkt door onze Google cloud applicatie, waarbij we gretig gebruik maken van innovatieve cloud endpoints en storage.

Na het valideren van het inkomend bericht, roepen we een SOAP web-service aan van de sociale zekerheid om de aanwezigheid op de werf real-time te registeren.

We vertalen het antwoord van de sociale zekerheid, en sturen de status terug per SMS naar de werknemer.

Met dank aan het Google platform zijn we erin geslaagd om een uiterst robuuste en schaalbare architectuur te bouwen.

Check Out That Work!

Neem contact op

Interesse in cloud software ontwikkeling op maat?

Neem contact op