Chromebooks

Een computer nodig die sneller, eenvoudiger, veiliger en betaalbaarder is?

Maak kennis met Chromebooks!

Chromebooks zijn een nieuw type computer waarmee u sneller en gemakkelijker kunt werken. Geen vervelende updates. Geen ingewikkelde handelingen om te leren. Start in enkele seconden op. Wordt geleverd met uw favoriete Google-apps. De Chromebook is een gebruiksvriendelijke computer die makkelijk te delen is.

Zowel voor professionele omgevingen als voor scholen is de Chromebook een snelle, intuïtieve en beheersbare oplossing. Gebruikers worden dankzij het gebruik van Chromebooks productiever en verliezen minder tijd aan het beheer van technologie.

Zorgeloos werken dankzij ingebouwde beveiliging

Chromebooks beschikken over meerdere beveiligingslagen zodat u beschermd bent tegen virussen en malware. Met Google Drive wordt veilig en vertrouwd een online back-up van al uw bestanden gemaakt, zodat u uw bestanden nooit kwijtraakt, zelfs niet als uw Chromebook schade oploopt of gestolen wordt.

Altijd up-to-date, geen onderhoud

Dankzij automatische updates op Chromebooks worden beveiligings- en software-upgrades automatisch gedownload, zodat u dit niet hoeft te doen. U hoeft geen uren meer te verspillen aan het installeren van patches.

Nooit meer wachten – Start snel, blijft snel

Chromebooks starten in minder dan tien seconden op en worden nooit langzamer. Het opstarten van traditionele computers kan wel dertig seconden of langer duren en ze worden vaak langzamer na verloop van tijd.

Makkelijker werken met Google

De Chromebook is standaard uitgerust met uw favoriete Google-producten, zoals Google Zoeken, Gmail, YouTube en Hangouts. Zo kunt u na aankoop van uw nieuwe computer meteen aan de slag gaan. Dit in tegenstelling tot klassieke laptops waarbij de installatie uren in beslag neemt.

Werkt eenvoudig online én offline

U kunt onderweg verbinding maken met 3G (optioneel), zelfs als er geen Wi-Fi verbinding is. Met apps zoals Google Drive en offline Gmail kunt u blijven werken op de zeldzame momenten dat u geen verbinding heeft met internet en dankzij de extreem lange batterijduur kunt u onderweg productief blijven zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of uw computer tussentijds moet opladen.

Werkt met Google Apps en duizenden andere apps

De Chrome Web Store biedt duizenden gratis apps, thema’s en extensies waarmee u het maximale uit uw Chromebook kunt halen. Bekijk films, speel games of doe uw werk.

Werkt met andere apparaten

Chromebooks synchroniseren naadloos met uw Android-telefoon of -tablet en andere apparaten waar een Chrome-browser op is geïnstalleerd. Maak documenten, spreadsheets, presentaties en tekeningen, bewerk foto’s en krijg overal toegang tot uw online applicaties.

Chromebox

Een Chromebox is de desktop variant van een Chromebook. Chromeboxes zijn ideaal voor dagelijks gebruik en zijn in het bijzonder ook geschikt voor kiosk gebruikers, videoconferenties (Chromebox for Meeting) en digital signage oplossingen.

Praktisch

Cogetix beschikt over de nodige expertise om van uw Chrome for Work project een succes te maken. Wij adviseren u over de configuratie, beheer en het uitrollen van Chrome apparaten binnen uw organisatie. Ook voor de praktische zaken kan u steeds bij ons terecht: aankoop Chrome apparaten, aankoop Chrome management licenties, het leveren van oplaadsystemen, montage en aansluiting van digital signage systemen, …

google devices opladen

Chromebooks for Work and Education

Neem contact op

Contacteer ons voor een demo of vraag naar onze voordelige huurformules

Neem contact op

Interesse in de aankoop van Chrome apparaten of licenties? Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend meer informatie.