Google Apps for Work

We zorgen voor een perfecte installatie van je Google Apps for Work omgeving, migratie van mail en data, alsook de training en coaching van je werknemers. Als erkende Google Apps partner zorgen we ook voor de facturatie en hernieuwing van uw Google licenties.
Als certified Teamleader partner zorgen we voor de implementatie van de oplossing in jouw bedrijf. We voorzien de nodige integraties om de processen van je organisatie optimaal te ondersteunen. Start demo

Netwerkbeheer

We hebben de nodige kennis in huis om uw netwerk op een efficiënte manier te beheren en de connectiviteit van uw apparaten te verzekeren. Uiteraard voeren we dit beheer uit vanuit de cloud dankzij de producten van Cisco Meraki.

IT Service Desk

Ook na de implementatie van de diverse cloud systemen kan je op ons rekenen voor ondersteuning. Concrete info over de werking van onze service desk vind je op support.cogetix.com

Software Ontwikkeling

Bestaat er geen out-of-the-box oplossing voor je operationele problematiek? Dan schrijven wij cloud software op maat of laten verschillende cloud tools met elkaar praten.

Cloud Apps

Hoe kan je anders, slimmer en efficiënter gaan werken met innovatieve, cloud-based oplossingen? We begeleiden je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Stappenplan naar de cloud

De implementatie van cloud services vraagt geen grote financiële investering en hoeft niet moeilijk te zijn. Het vereist wel een nieuwe manier van werken en durf om eraan te beginnen. Zet vandaag de eerste stap!

Stap 1: Maak gebruik van een modern cloud platform zoals Google Apps for Work

Deze basis stap zorgt ervoor dat uw business kan uitgebouwd worden op een innovatief en toekomstgericht platform.

Stap 2: Zorg ervoor dat je ook met andere standaardapplicaties gebruik maakt van de echte cloud

We denken dan aan systemen voor relatiemanagement, servicedesk, HR, documentbeheer en financiële applicaties. U kan kiezen uit honderden mogelijkheden en kiest exact wat het best bij uw bedrijf past.

Stap 3: Kies ook voor je maatwerk voor een cloud infrastructuur

Gebruik je op maat geschreven applicaties? Denk dan aan een geleidelijke overdracht naar de cloud, zodat je zelf niet meer opdraait voor het in de lucht houden van infrastructuur.
Neem contact op

Contacteer Cogetix voor een gecontroleerde vlucht naar de cloud

Je wil net zoals onze klanten ook meer halen uit jouw IT-budget? We bespreken de mogelijkheden bij een kop koffie, of geven een demo via een Google Hangout.
Neem contact op