Communiceren

Opslaan

Beheren

google-gmail_64px_clr

Gmail

google-hangouts_color_64

Hangouts

google-calendar_64px_clr

Agenda

google_plus_64px_clr

Google+

google-drive_64px_clr

Drive

google-vault_64px_clr

Vault

Samenwerken

google-docs_64px_clr

Documenten

google-sheets_64px_clr

Spreadsheets

google-slides_64px_clr

Presentaties

google-sites_64px_clr

Sites

Google Apps – een must voor de moderne kenniswerker

Google Apps for Work is de verzamelnaam voor de verschillende Google oplossingen voor zakelijke communicatie en samenwerking. De toepassingen worden aangeboden via de browser en zijn altijd en overal toegankelijk. Alles wordt gehost op de cloud infrastructuur van Google en wordt u aangeboden voor 96 € per gebruiker per jaar. Hiervoor hebt u “unlimited storage” in de cloud. Tevens de ideale oplossing voor een veilige backup van al jouw foto’s. Heden gebruiken meer dan 5 miljoen bedrijven Google Apps, elke dag tekenen vijfduizend nieuwe bedrijven in.

Los van de voordelen omtrent prijs en veiligheid moet u overstappen naar Google Apps omdat deze oplossing functionaliteit biedt dewelke de moderne kenniswerker nodig heeft. De kracht van het Google Apps for Work platform is de ondersteuning van de nieuwe, flexibele, moderne manier van werken en samenwerken, waar en wanneer je maar wil. Met grote eenvoud kan je altijd en overal aan je mail en data, met eender welk type device. Je kan samenwerken in Google Documenten of Google Spreadsheets, ook met derde partijen die nog niet over Google Apps beschikken. Handmatig versiebeheer behoort tot het verleden. Via de “Hangouts” kan je overleggen vanop afstand, je scherm delen met mekaar, terwijl je samen het verslag schrijft.

We worden allemaal geconfronteerd met overvolle inboxen, moeten samenwerken met mensen binnen en buiten ons bedrijf en zijn steeds mobieler. Net met deze uitdagingen in gedachten ontwerpt Google haar producten. Bovendien kan ze wegens haar infrastructuur nieuwe functionaliteit snel uitrollen. Alle gebruikers beschikken dus steeds over de laatste versie van de software.

Alles wat u nodig heeft om onderweg te werken

Overal toegang tot uw bestanden

Google Drive biedt u overal toegang tot uw werk. U beschikt dus over de mogelijkheid om overal productief te zijn. Ook op een plaats waar u niet over een internet verbinding beschikt. Uw gebruikservaring is altijd hetzelfde, of u nu op uw computer, tablet of telefoon werkt. Stel je de mogelijkheden voor: u beschikt overal en altijd over de nieuwste versie van uw bestanden. Maak een document op kantoor, reviseer het onderweg in de trein en breng op uw telefoon de laatste wijzigingen aan vlak voor de vergadering. Haal meer uit uw werkdag.

Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig

Een team dat goed samenwerkt

Deel individuele bestanden of volledige mappen met individuele personen, uw team of zelfs klanten, leveranciers en partners. Werk samen realtime in hetzelfde document. Maak en beantwoord opmerkingen, vraag om feedback en draag ideeën aan. Het bestand wordt automatisch opgeslagen in Drive, zodat iedereen altijd over de nieuwste versie beschikt. Bekijk via de revisies wat uw collega’s hebben gewijzigd. Bijlagen per mail verzenden is verleden tijd, net zoals handmatig versiebeheer. Gedaan met het bijeen rapen en verwerken van opmerkingen.

Efficiënter vergaderen

Vergaderen kan overal

Plan afspraken in Agenda en bekijk wanneer iedereen kan. Ontvang op het juiste moment speciale herinneringen in uw Gmail mailbox of op uw mobiele telefoon met daarin alle informatie over uw aanstaande vergaderingen. Neem met één klik deel aan een videovergadering via Hangouts en deel uw Presentaties om deze als team te bekijken. Schrijf gezamenlijk het verslag, tijdens de vergadering in eenzelfde document. Minder voorbereidingswerk, minder werk achteraf.

Beveiligen van uw apparaten en gegevens

Centraal beheer in de cloud

Beheer mobiele devices, e-mailadressen, beveiligingsinstellingen en meer via de Google Beheerdersconsole. Bewaar al uw bedrijfsgegevens veilig op één centrale locatie en bescherm ze tegen onderbrekingen als gevolg van defecte hardware of personeelsverloop. Uw bedrijf, uw regels.

Google Drive for Work – jouw data overal en altijd beschikbaar

Neem contact op

Contacteer ons voor een Google Apps demo

Neem contact op