Google Apps for Work is de verzamelnaam voor de verschillende Google oplossingen voor zakelijke communicatie en samenwerking. Google Apps biedt de vrijheid om overal te werken met e-mail en bestanden, aangevuld met zakelijke beveiliging en functies voor beheer. Gebruik Gmail, Agenda en Drive in een professionele context.

Lees meer >

Elke KMO heeft nood aan een geïntegreerde oplossing voor relatiebeheer, planning en facturatie. Teamleader combineert deze functionaliteit in één online tool: supersnel, eenvoudig en geschikt voor de Belgische markt. De integratie met Google Apps en andere online software (zoals boekhoudsystemen) maakt het aanbod helemaal compleet.

Lees meer >

Online samenwerken vereist een betrouwbaar netwerk met professionele mogelijkheden voor het verbinden van apparaten met het internet, zowel wireless als bekabeld. Met Cisco Meraki wordt je netwerk eenvoudig beheerd vanuit een beveiligde cloudomgeving, zelfs wanneer je onderneming verspreid is over verschillende geografische locaties.

Lees meer >

Chromebooks zijn een nieuw type computer waarmee u sneller en gemakkelijker kunt werken. Geen vervelende updates. Geen ingewikkelde handelingen om te leren. Start in enkele seconden op. Wordt geleverd met uw favoriete Google-apps. De Chromebook is een gebruiksvriendelijke computer die makkelijk te delen is.

Lees meer >

CheckInThatWork biedt de meest eenvoudige oplossing voor aanwezigheidsregistraties bij de sociale zekerheid. Registreren kan eenvoudig via een SMS bericht, vergelijkbaar met het systeem van SMS parkeren. CheckInThatWork is een cloud software applicatie die door Cogetix ontwikkeld werd op het Google cloud platform.

Lees meer >